Theo van Rijssen

In 2004 hebben wij McKey Services opgericht wat in der loopt der tijd is uitgegroeid tot de McKey Group met de werkmaatschappijen McKey Services voor “vaste banen”, Kraftsmen voor “projecten en Het Ingenieurs Collectief voor Interim Management.

Na ruim twintig jaar in de wereld van arbeidsbemiddeling, met een specifieke focus op de techniek, actief te zijn geweest bij de “big three” was het tijd om onze eigen visie over arbeidsbemiddeling tot uitvoer te brengen.
Wij waren uitgekeken op de standaard bemiddeling, methodieken, het managen vanuit een Exel sheet en het alleen invullen van de functie zonder daar ook die belangrijke diepgang aan te kunnen geven.

De McKey Group heeft een visie ontwikkeld waarin wij van mening zijn dat de mens, het bedrijf en “hun gretigheid” centraal staan.
Vanuit deze centrale visie zoeken wij die functies die aan de ambitie en gretigheid van onze kandidaten voldoen.
Voor onze opdrachtgevers zijn wij van mening dat alleen een functieomschrijving onvoldoende is om tot een “echte duurzame match” te komen.
De McKey Group daagt haar opdrachtgevers uit om te vertellen wat ze nu “echt” zoeken, wat ze nu “echt” verstaan onder het samenwerken met een technisch professional en hoe ze “echt” hun doelstellingen willen bereiken i.s.m. die technisch professional.
Geen makkelijke opdracht maar dat is het vinden van de juiste professional ook niet.

Hierdoor zijn we in staat om kandidaat en opdrachtgever succesvol bij elkaar te brengen en met veel “lol” samen te laten werken.

In deze setting heb ik een werkomgeving gevonden waarvan ik gelukkig wordt, omdat ik tevreden gezichten zie van kandidaten die een werkomgeving hebben gevonden waarin ze “echt” dat kunnen doen waar ze ooit van hebben gedroomd.
Ook de tevredenheid van onze opdrachtgevers doet me zeer deugt omdat ze een samenwerking zijn gegaan met personen die competenties met zich meebrengen waar ze nog nooit aan gedacht hebben.
En dat helpt hen in het verwezenlijken van hun ambities. 

Zelf ben ik geboren in november van het jaar 1961 te Haarlem. Volgens mijn ouders een hele koude winter waar het IJsselmeer dicht was gevroren. Ahaah zo maak je ze niet meer mee.
Een trotse man van een fantastisch gezin met een drietal studerende kinderen.
Aan mijn gezin besteed ik al mijn vrije tijd waaronder het verhuizen van mijn kinderen naar hun studenten kamer. 🙂
Natuurlijk heb ik ook mijn eigen hobby’s zoals wedstrijden bekijken van mijn kinderen op het hockeyveld, zeilen, klussen aan het huis, genieten van het Bourgondische leven, lekker koken met een goed koud glas bier.

Mijn actieve sporten zijn het beoefenen van het Iaido (de kunst van het snel en vloeiend trekken van het Samoerai zwaard) en Kendo ( het Japanse schermen).
Dit doe ik op de sportschool Sin Shei Ryu en begeleidt door mijn Sensy Bob Walker (https://shinseiryu.nl)